Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
HERBATA

8 g herbaty
4 szklanki wody
Dzbanek (przeznaczony jedynie do parzenia herbaty) sparzyÄ? wrzÄ?cÄ? wodÄ?. Do gorÄ?cego wsypaÄ? herbatÄ?, zalaÄ? wrzÄ?cÄ? wodÄ? (1/ 2 szklanki). Dzbanek przykryÄ?, postawiÄ? na nagrzanej p??ytce ochronnej na 3-4 min. NastÄ?pnie dolaÄ? resztÄ? wrzÄ?cej wody. HerbatÄ? wyporcjowaÄ? do szklanek lub fili??anek
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design