30 dag chudego sera twarogowego
10 dag ugotowanej marchewki
10 dag ugotowanego selera
10 dag ugotowanej brukselki
10 dag ugotowanej czerwonej papryki
4 ??y??ki umytego, pokrajanego drobno szczypiorku z koperkiem i naciÄ? pietruszki
Ä? szklanki kefiru
1 ??y??ka sosu sojowego
1/2 ??y??ki musztardy
s??l |
Sos sojowy lub przyprawÄ? do zup typu Maggi rozetrzeÄ? z musztardÄ? i po??Ä?czyÄ? z kefirem: PrzyprawiÄ? do smaku solÄ?. WymieszaÄ? z posiekanÄ? zieleninÄ?. Ser pokrajaÄ? w kostkÄ?. Marchew, seler i paprykÄ? pokrajaÄ? w makaronik. Rozdrobnione warzywa i brukselkÄ? wymieszaÄ? z serem, wy??o??yÄ? na salaterkÄ?, polaÄ? sosem. PodawaÄ? bez dodatk??w lub z ciemnym pieczywem.
|