Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
SERNIKI ALPEJSKIE

1,5 kg ziemniak??w,
50 dag bryndzy,
4 jaja,
2 szklanki mÄ?ki pszennej,
3 ??y??ki t??uszczu,
p???? szklanki ??mietany,
szczypiorek,
papryka,
ga??ka muszkato??owa,
cukier
Ziemniaki ugotowaÄ?. BryndzÄ? zemleÄ? z ziemniakami, a nastÄ?pnie utrzeÄ? z przyprawami i dodaÄ? ??????tka. UbiÄ? pianÄ? z bia??ek i ostro??nie mieszajÄ?c, dosypywaÄ? mÄ?kÄ?. FormowaÄ? na desce krÄ???ki i sma??yÄ? na t??uszczu. PodawaÄ? ze ??mietanÄ? i szczypiorkiem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design