Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
PASTA OSTRA G??RSKA

10 dag sera twarogowego,
3 ??y??ki margaryny,
20 dag bryndzy owczej,
5 dag koncentratu pomidorowego,
s??l,
cukier,
ga??Ä?zki zielonej pietruszki
li??cie sa??aty
Ser twarogowy rozetrzeÄ? z margarynÄ?, dodaÄ? bryndzÄ?, koncentrat pomidorowy oraz przyprawy i dobrze wyrobiÄ?. NastÄ?pnie formowaÄ? zgrabne kule, uk??adaÄ? je na p????misku, najlepiej na listkach sa??aty. UdekorowaÄ? zielonÄ? pietruszkÄ?. PodawaÄ? do pieczywa.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design