Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pieczarki lub rydze sma??one


40 dag m??odych pieczarek lub rydz??w
10 dag mas??a (ewentualnie ??????ty ser)
s??l
pieprz
Pieczarki oczy??ciÄ?, op??ukaÄ?, osÄ?czyÄ?, obraÄ? ze sk??rki, odciÄ?Ä? trzony. Rydze oczy??ciÄ?, op??ukaÄ?, osÄ?czyÄ?. RozgrzaÄ? czÄ???Ä? mas??a na patelni i obsma??yÄ? grzyby na ??rednim ogniu. Przed podaniem pieczarki opr??szyÄ? solÄ? i pieprzem. Sma??yÄ? partiami, w ostatniej chwili przed podaniem. PodawaÄ? polane tym mas??em, na kt??rym grzyby siÄ? sma??y??y lub posypane (gdy sÄ? ciep??e) ??????tym serem.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design