Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Pieczarki faszerowane


35 dag pieczarek (??redniej wielko??ci),
10 dag cebuli,
2 ??y??ki tartej bu??ki,
10 dag t??uszczu,
3 ??y??ki mÄ?ki,
2 jaja,
p???? pÄ?czka kopru,
s??l,
pieprz
Pieczarki umyÄ?, wyciÄ?Ä? trzony, kt??re nale??y posiekaÄ? i przesma??yÄ? z cebulÄ?. Kapelusiki pieczarek osoliÄ? i opr??szyÄ? mÄ?kÄ?. Do posiekanych trzon??w dodaÄ? siekany koper, jajo, tartÄ? bu??kÄ? i przyprawiÄ? do smaku. Nape??niaÄ? farszem kapelusiki pieczarek, maczaÄ? w roztrzepanym jaju i tartej bu??ce i nastÄ?pnie sma??yÄ? na t??uszczu. Po usma??eniu, przykryÄ? na chwilÄ? pokrywÄ?, aby wewnÄ?trz nie by??y surowe.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design