Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Potrawka z por??w i rydz??w

90 dag por??w bia??ych,
30 dag rydz??w lub innych grzyb??w,
3 ??y??ki t??uszczu,
p???? szklanki ??mietany,
2 ??y??ki mÄ?ki,
??y??ka octu lub soku z cytryny,
koper,
s??l,
cukier,
pieprz,
2 ??????tka,
przyprawa da zup
Oczyszczane pory pokrajaÄ? w paseczki (ok. 2 cm) i dusiÄ? z t??uszczem w ma??ej ilo??ci wody do miÄ?kko??ci. Grzyby oczy??ciÄ?, umyÄ?, pokrajaÄ? w paski, usma??yÄ? na t??uszczu ?? dodaÄ? do uduszonych por??w. PotrawÄ? podprawiÄ? ??mietanÄ? zmieszanÄ? z mÄ?kÄ?. PrzyprawiÄ? do smaku i zaciÄ?gnÄ?Ä? ??????tkami. PodawaÄ? z ry??em.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design