Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Jaja faszerowane rybÄ? wÄ?dzonÄ?


5 jaj ??wie??ych
2 dkg szczypiorku lub cebuli
2 dkg mas??a
1/2 porcji sosu majonezowego
2 dkg bu??ki czerstwej
przybranie sezonowe
1/2 szklanki mleka do namoczenia
20 dkg piklinga (lub innej ryby wÄ?dzonej)
SporzÄ?dziÄ? tak jak jaja faszerowane rybÄ?.
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design