Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
Jajecznica z pieczarkami

Kuchnia meksyka??ska
1/2 szklanki grubo posiekanych, ma??ych
pieczarek
1 posiekana cebula
szczypta tymianku lub majeranku
1/4 ??y??ki chili
3 ??y??ki mas??al
6 jaj
1/2 ??y??eczki soli
6 ??y??eczek mleka
1: Pieczarki, cebulÄ?, tymianek lub majeranek sma??yÄ? na rozgrzanym ma??le przez 8-10 min. na ma??ym ogniu, nie dopuszczajÄ?c do zrumienienia. 2. WymieszaÄ?: jaja, s??l, chilli, mleko. WlaÄ? do grzyb??w i zamieszaÄ?. 3. Sma??yÄ? mieszajÄ?c, a?? jajecznica siÄ? zetnie. 4. PodawaÄ? z ry??em na sypko, z mas??em i ugotowanÄ? zielonÄ? fasolkÄ?. Proporcje dla 4 - 6 os??b
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design