Przepisy kulinarne, kuchia, przepisy, ciasta, potrawy...
Poezja, Słynne cytaty


Ciasta
Desery
Dr??b
Dziczyzna
Inne miÄ?so
Napoje
Potrawy jednogarnkowe
Potrawy mleczne
Potrawy mÄ?czne i zbo??owe
Potrawy z grzyb??w
Potrawy z jaj
PrzekÄ?ski
Ryby i owoce morza
Sa??atki
Sosy
Wieprzowina
Wo??owina
Zupy
TORTILLA G??RSKA

8 jaj,
25 dag suchej kie??basy,
2 strÄ?ki czerwonej papryki,
strÄ?k zielonej ostrej papryki,
??y??ka oliwy,
s??l
Kie??basÄ? obraÄ? ze sk??ry i krajaÄ? w drobne plasterki. PaprykÄ? oczy??ciÄ? i pokrajaÄ? w kostkÄ?. W naczyniu o grubym dnie rozgrzaÄ? oliwÄ? i dusiÄ? kie??basÄ? z paprykÄ? na ma??ym ogniu, dolewajÄ?c po odrobinie wrzÄ?tku. Po uduszeniu ostudziÄ?, wymieszaÄ? z ubitymi jajami i usma??yÄ? tortillÄ? (po obu stronach).
Š 2001 your site
Site Made By: Frost Zone Design